Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

Podkladová báza ako základ každého make-upu

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 25.03.2023
Podkladová báza ako základ každého make-upu

Podkladová báza je určená na použitie pred nanášaním make-upu. Má zjednotiť a vyhladiť povrch pleti a perfektne ju pripraviť na aplikáciu make-upu. Bázu aplikujte na čistú a krémom ošetrenú pleť pomocou prstov alebo štetca. Nechajte chvíľu pôsobiť (2 až 3 minúty).

Ak používate podkladovú bázu, make-up vám vydrží oveľa dlhšie. Na výber máte rôzne značky – Sleek MakeUP, W7, L.A. Girl, Milani, Jordana či nápaditú značku TheBalm.

Ale ako si správne vybrať z takého množstva produktov? Ktorá báza sa hodí na mastnú a suchú pleť? A ktorá na pórovitú či zrelú?

Pozrite si náš prehľad podkladových báz a vyberte si takú, ktorá vám najviac vyhovuje.


Podkladová báza Sleek Primer Conrol & Shine



Táto podkladová báza v jemnej béžovej farbe vyhladí a zjemní povrch pleti. Má zamatovú textúru a po nanesení na pleť vyplní póry a jemnejšie vrásky.


Báza Sleek Primer Control & Shine je „oil free“. Neobsahuje olejové zložky, ktoré pleť hydratujú a vyživujú. Preto je vhodná na mastnejšiu pokožku. Ak máte suchú pleť, môže vám na nej zvýrazniť suché miesta.

Po nanesení vytvorí transparentný film. Je jemne tonizujúca, preto vašu pleť dobre zjednotí. Po aplikácii tejto bázy vám make-up vydrží o 4 hodiny dlhšie.


Podkladová báza W7 Porefection! Pore Minimizer


Potrebujete minimalizovať póry, zjemniť a hydratovať pleť? Presne toto vám garantuje Pore Minimizer od W7 vďaka vitamínu E. Opäť je to báza, ktorá zabráni mastneniu pleti počas dňa. Mastnú pleť musíte hydratovať, aj keď je to veľmi mätúce.

Táto báza má jemnú béžovú farbu. Na pleť ju nanesiete veľmi ľahko. Po aplikácií vám vytvorí na tvári hrubý silikónový film. Je vhodnejšia pre ženy, ktoré majú hlbšie póry a potrebuju toho viac vyplniť. Predlžuje výdrž make-upu o 2 hodiny.



Priehľadná podkladová báza W7 Face Primer


Báza W7 Face Primer je ideálna na suchú pleť. Je transparentná a jej konzistencia je gélová. Po aplikácií vám na pleti vytvorí jemný film. Ak máte výraznejšie vrásky, túto bázu vám neodporúčame. Make-up sa počas dňa začne zlievať aj napriek podkladovej báze.

Táto báza je vhodná pre mladistvú a neproblematickú pleť. Váš make-up vďaka nej vydrží o 2 hodiny dlhšie.


Podkladová báza proti sčervenaniu W7 Face Primer Anti Redness



Zelená farba tejto bázy má za úlohu zneutralizovať červený tón pleti. Ak máte na pleti červené fľaky, popraskané žilky či vyrážky, táto báza ich jemne zneutralizuje. Ale ak vás trápi mastnejšoia pleť, W7 Face Primer Anti Redness radšej vynechajte. Prospieva skôr suchej pleti.

Póry, jemné vrásky či malé jazvičky dobre prekryje, avšak počas dňa je potrebné make-up prepúdrovať. Pleť po tejto báze viac mastí. Výdrž make-upu predĺži o 2 hodiny.


Zmatňujúca podkladová báza W7 Face Primer Anti Dull Skin



Zmatňujúca báza od W7 naozaj zjemní a vyhladí pleť. Má jemnú gélovú konzistenciu, vďaka ktorej vyplníte problematické miesta na pleti.

Pleť je po tejto báze skutočne zmatnená. Nehodí sa však na suchú pokožku, pretože podporuje jej suchosť. Aplikute bázu W7 Face Primer Anti Dull Skin a váš make-up vydrží o 3 hodiny dlhšie.


Podkladová báza L.A. Girl PRO Smoothing Face Primer



Aj báza Smoothing Face Primer je vhodnejšia na mastnejšiu pleť. Vyhladzuje a zmatňuje ju. Pri nanášaní sa však vyhnite suchým miestam, pretože táto báza ich na pleti ešte zvýrazní. Výdrž make-upu po jej aplikácií je až o 4 hodiny dlhšia.


Zmatňujúca podkladová báza Milani Prime Shield



A máme tu favorita medzi najefektívnejšími bázami z našej ponuky. Prime Shield zaistí "podkladový štít" pre matný vzhľad. A to na dlhé hodiny. Minimalizuje póry a jemne vyhladí pleť.

Tento produkt neobsahuje olejovité zložky a získa si aj srdcia vegánov. Je to totiž vegánsky podkladová báza. Jej priesvitná textúra pekne zjednotí pleť. Hodí sa najmä na mastnejšiu pleť. Make-up vám vďaka nej vydrží až o 5 hodín dlhšie.


Hydratačná podkladová báza Milani Prime Perfection



Hydratačná báza Prime Perfection dostatočne vyživí a zvlhčí suché miesta. Obsahuje hydratačné zložky, ale olejové nie. Po nanesení síce póry a jemné vrásky vyplní, no netreba to preháňať. Aj tu platí, že menej je niekedy viac.

Báza je vhodná najmä pre ženy so suchšou pleťou. Stačí naniesť tenučkú vrstvu a výsledný efekt uvidíte po celý deň. Výdrž make-upu s aplikáciou podkladovej bázy je o 4 hodiny dlhšia.


Podkladová báza Milani Prime Light Strobing + Pore + Minimizing Face Primer

Ako prvé vás zaujme jemné, krémové zloženie tejto bázy. Potom to budú ligotavé jemné čiastočky, ktoré obsahuje. Ak máte zašednutú a nevýraznú pleť, táto báza ju rozjasní ešte pred nanesením samotného make-upu. Malinké čiastočky odrážajú svetlo, čím vaša pleť získa zdravý a žiarivý efekt.

Pleť je po aplikácii vyhladená a make-up sa skutočne dobre nanáša. Vďaka tejto podkladovej báze vám vydrží o 4 hodiny dlhšie.

Podkladová báza Jordana Prime No Pore Refining

Jedna z najpríjemnejších báz čo sa týka pocitu po aplikácií na tvár. Jemné zloženie Prime No Pore Refining pokožku počas dňa hydratuje. takže poteší hlavne ženy so suchou pleťou.

A ako bonus: neupcháva póry. Ak však máte veľmi hlboké póry, túto bázu vám neodporúčame. Pleť vám na problematických partiách až tak nevyplní. Báza predlžuje výdrž make-upu o 4 hodiny.

Zmatňujúca podkladová báza Jordana Prime No Shine Mattifying Face


Na začiatku budete mať pocit, že skôr hydratuje, ako zmatňuje. Nenechajte sa však zmiasť. Tento produkt nechajte chvíľu pôsobiť, aby sa aktivovala zložka pre zmatnenie pleti.

Vaša pleť bude skutočne matná aj počas dňa. Môžete sa tešiť na naozaj skvelý výsledok. Veľkou výhodou tejto bázy je, že ju môžete nosiť aj samostatne, pre zdravý a svieži "look". Výdrž make-upu predlžuje o 4 hodiny.


Podkladová báza Milani Prime Correct Redness + Pore - Minimizing Face Primer


Príjemný zelený tón Prime Correct Redness bázy zneutralizuje tón červenej pleti. Jemne vyhladí nedokonalosti a perfektne pripraví pleť na aplikáciu make-upu.

Nevýhodou je, že mastnejšej pleti až tak nevyhovuje. Je vhodnejšia na suchšiu pleť. Po nanesení tejto bázy vám make-up vydrží o 4 hodiny dlhšie.

Podkladová báza na tvár TheBalm Time Balm Primer

Má nápaditý retro obal, môžete ju nosiť aj samostatne bez make-upu a prispieva k liečbe aknóznej pleti. Dokonalosť? Nie.TheBalm!

Time Balm Primer v jemnej béžovej farby vám pleť nádherne zjednotí, vyhladí a obohatí o vitamíny A, C a E. Tie pleť upokojujú a prispievajú k liečbe nedokonalostí.

Pleť vám počas celého dňa dýcha a vy vyzeráte stále skvelo, sviežo a zdravo. Až dlhých 6 hodín!

Túto bázu by sme odporučili ženám, ktoré trpia nedokonalosťami rôznych pôvodov. Či už je to akné, pigmentové škvrny alebo rozšírené póry. Po aplikovaní tejto bázy vám make-up vydrží o 6 hodín dlhšie.


Pomôžeme s výberom najlepších produktov z kategórie - báza pod očné tiene

Spoločne sa pozrieme na to, ako si môžete zvoliť to najlepšie báza pod očné tiene.

Vyberanie správneho podkladu pre očné tiene môže byť pre niektorých ľudí veľmi ťažké. Nie je to len o tom, aby ste vybrali správnu farbu, ale aj o tom, aby ste vybrali správny podklad pre očné tiene. Je veľmi dôležité, aby ste vybrali správny podklad, pretože to ovplyvňuje to, ako sa vám očné tiene budú držať na očiach.

Vyhľadávač Google uvádza, že najlepším podkladom pre očné tiene sú gélové podklady, ktoré sú obľúbené pre ich krémovú konzistenciu a schopnosť dlhodobo držať očné tiene na svojom mieste. Gélové podklady sú obzvlášť vhodné pre ľudí s mastnou pleťou, pretože majú tendenciu dlhodobo držať očné tiene na svojom mieste bez toho, aby sa začali rozmazávať.

Ďalším dobrým podkladom pre očné tiene sú krémové podklady, ktoré sú obľúbené pre svoju jemnú a krémovú konzistenciu. Krémové podklady sú vhodné pre ľudí s suchou pokožkou, pretože majú tendenciu hydratovať očné okolie a pomáhajú očným tieňom držať sa na svojom mieste.

Ako spoznať najlepší podklad pre očné tiene? Odporúča sa vyskúšať rôzne druhy podkladov a vybrať si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Je tiež dôležité, aby ste skontrolovali zloženie podkladu a uistili sa, že neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie.

V záverečnom zhrnutí možno povedať, že výber správneho podkladu pre očné tiene je veľmi dôležité pre úspešné udržanie očných tieňov na svojom mieste. Najlepším podkladom pre očné tiene sú gélové a krémové podklady, ktoré majú tendenciu držať očné tiene na svojom mieste. Odporúča sa skúsiť rôzne druhy podkladov a vybrať si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.




Kategória báza pod očné tiene

Obľúbená báza pod očné tiene s príjemne krémovou a výživnou textúrou. Pre všetky typy očných tieňov . Vhodné aj pre ženy s kontaktnými šošovkami.

Tento všestranný primer pripravuje očné viečka na aplikáciu tieňov. Zvyšuje intenzitu očného tieňa a predlžuje jeho výdrž. Je možné nosiť aj samostatne ako korektor, ktorý maskuje nedokonalosti na viečkach.

Podkladová báza pod riasenku každú jednotlivú riasu zabalí do vyživujúcich zložiek, ktoré riasy zvýraznia ešte pred nanesením riasenky. Báza dodá vašim riasam objem a zároveň ich predĺži.

5 €
21 €
17 €

Najlepší materiál pre báza pod očné tiene?

Pre bázu pod očné tiene je najlepším materiálom krémová báza alebo primer. Krémová báza je vhodná pre mastnejšiu pleť, pretože absorbuje nadbytočný maz a pomáha očným tieňom dlhšie vydržať. Primer je vhodný pre suchšiu pleť, pretože vytvára jemnú vrstvu, ktorá pomáha očným tieňom lepšie priľnúť a dlhšie vydržať. Oba materiály sú dôležité pre zabezpečenie dlhotrvajúceho vzhľadu očných tieňov.Krátke zhrnutie: Krémová báza je vhodná pre mastnejšiu pleť a primer je vhodný pre suchšiu pleť. Oba materiály sú dôležité pre zabezpečenie dlhotrvajúceho vzhľadu očných tieňov.


Náš názor na báza pod očné tiene

Náš názor, čo je to báza pod očné tiene je, že je to druh lepidla, ktoré sa používa na upevnenie očných tieňov na oči. Je to tenká vrstva, ktorá sa nanáša na očné viečka pred nanesením očných tieňov, aby sa zabezpečila lepšia výdrž a intenzívnejší vzhľad. Bázu pod očné tiene obvykle vytvárajú z minerálnych zložiek, ako je napríklad vosk, silikón a ďalšie.

Webový redaktor Krasotika.sk


Kategória báza pod očné tiene

Aké sú najlepšie -predhovory báza pod očné tiene?

Najpredávanejšie bázy pod očné tiene sú tie, ktoré sú vyrobené zo špeciálneho minerálneho komplexu, ktorý je hypoalergénny a neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie. Sú vhodné pre všetky typy pleti a sú veľmi jemné. Tiež sa ľahko nanášajú a vytvárajú dokonalý základ pre očné tiene.Zhrnutie: Najpredávanejšie bázy pod očné tiene sú hypoalergénne a neobsahujú škodlivé chemikálie, sú vhodné pre všetky typy pleti a ľahko sa nanášajú.



Prečítajte si naše ďalšie články

zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody