Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

Korektory - koniec boja s nedokonalosťami pleti

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 27.03.2023
Korektory - koniec boja s nedokonalosťami pleti

O čistej a bezchybnej pleti snívajú mnohé ženy. Len máloktorá sa teší z pokožky bez pigmentových škvŕn, akné, zväčšených pórov či kruhov okolo očí. Tieto nedokonalosti jednoducho prekryjete korektormi.


Na výber máte tekuté, krémové a tuhé korektory. Tuhé ešte rozdeľujeme na klasické, make-upové a farebné. Na pleť ich nanesiete štetcom, blenderom, ale aj prstami. A dobre ich zapracujte, aby sa nezlievali do vrások. Najlepší spôsob je „zaklepkávať“ korektor na miesto, ktoré chcete prekryť.

Rovnako postupujte aj pri následnej aplikácii make-upu, aby ste korektor nezotreli. A platí to aj v opačnom prípade, keď na make-up nanášate korektor.

Odporúčame vám tieto korektorov z našej ponuky:

Tekutý korektor W7 Catwalk Concealer Wand

Anglická značka W7 vie niekedy poriadne prekvapiť a priniesť výborný efekt aj za málo peňazí. Krycia schopnosť tohto Catwalk Concealer Wand nie je vysoká, ale výraznejšie nedostatky dokáže prekryť vrstvením.

Kryciu schopnosť korektora W7 Catwalk Concealer Wand do veľkej miery ovplyvňuje aj jeho konzistencia. Produkt obsahuje aplikátor, ktorým si ho jednoducho a rýchlo nanesiete na pleť. Nezachádza do vrások a drží krásne počas celého dňa. Neodporúčame ho dávať na viečka, ktoré sú suché – môže zvýrazniť šupinky.

Krémový korektor W7 Go Concealer

Malá mištička korektoru Go Concealer v sebe ukrýva spoľahlivý produkt. Má krémovú konzistenciu a pýši sa vysokou krycou schopnosťou. Neodporúčame ho pleti so suchými viečkami, pretože zvykne zviditeľniť suché miesta. Tento korektor aplikujete na pleť veľmi jednoducho. Jeho príjemná konzistencia sa doslova kĺže po tvári a zanecháva svieži a bezchybný vzhľad.

Korektor E Style Pure Care

Korektor E Style Pure Care má jemnosť už v názve. Je jemný k vašej pokožke, no zároveň prekryje nedokonalosti a rozžiari tvár. Tento tuhý korektor nie je tak vysoko pigmentovaný, a preto je vhodný skôr na rozžiarenie alebo zakrytie drobných nedostatkov.

Aj vďaka cene si ho obľúbia ženy, ktoré na seba nechcú pútať veľkú pozornosť, ale chcú vyzerať bezchybne. Kvôli ľahkému mastnejšiemu efektu sa hodí skôr na suchšiu pleť. Najbledší odtieň je ideálny na prežiarenie pleti a dodá jej zdravý vzhľad.


Tekutý korektor L.A. Girl HD Pro Concealer

Tento korektor je medzi našimi zákazníčkami najobľúbenejší. Uznávajú ho aj celosvetovo známe blogerky a youtuberky. A získal si srdce aj nás v Krasotike.

Nevýhodou je, že najbledšie tóny sú s jemným ružovým podtónom. Ženy s pleťou do žltého podtónu nájdu uplatnenie skôr v korektoroch Milani Retouch.

Korektor Milani Retouch + Erase Light Lifting Concealer

Vďaka tomuto korektoru sa budete cítiť sviežo a bezchybne. Milani Retouch + Erase sa hodí skôr na suchú pleť, pretože ju hydratuje. Ale ak máte mastnú pokožku, nezúfajte. Tento pomocník sa prispôsobí ako chameleón a zabezpečí vám mladistvý vzhľad.

Na pleti vyzerá prirodzene a vďaka hubkovému aplikátoru je jeho nanášanie veľmi jednoduché. Odtiene sú prevažne v žltom až béžovom podtóne. Na pleti nepodporuje šupinky a nezalieza do vrások.

Krémový korektor Sleek Hide It Concealer

Malý, praktický, a navyše taký pigmentovaný! Tento korektor pripomína súpravu korektorov Sleek Makeup Correct And Conceal, avšak v tuhšej forme. Pri nanášaní je veľmi jemný. Počas aplikácie sa „roztaví“ a umožní vám jeho pohodlné zapracovanie.

Rovnako ako spomínaná súprava korektorov, aj krémový korektor Sleek Hide It Concealer pôsobí na pleti veľmi prirodzene aj napriek vysokej pigmentácii.


Krémový korektor Milani Secret Cover


Milani Secret Cover je najodolnejší korektor proti vode v našom zozname. Ideálne ním prekryjete nedokonalosti bez pocitu tiaže na tvári. Je ľahký, a preto vám neupchá póry, ani nezájde do vrások.

Neodporúčame ho ženám so suchou pleťou – zvykne zvýrazniť suché miesta. Jeho luxusný dizajn, ktorým je značka Milani známa, pôsobí veľmi lákavo. Budete mať radosť z otvárania produktu, ktorý vašej pokožke dodá dokonalý vzhľad.


Farebný korektor W7 Cover It!


Farebný korektor W7 Cover It! si zamilujú hlavne mladé ženy, ktorým neprekáža nižšia pigmentácia. S týmto korektorom síce nezakryjete tie najvýraznejšie nedostatky pleti, napriek tomu je veľmi výhodný. Obsahuje štetcový aplikátor. Nemusíte tak dokupovať štetec navyše.

Tento produkt nie je vhodný na suchú pokožku. Zelený korektor sa hodí na vyrážky a začervenané miesta. Dajte si však pozor, aby ste ho naniesli priamo na problematické miesto. Má zneutralizovať červenú farbu, ale keď je na pokožke bez červených miest, môže vytvoriť zelené fľaky po aplikácii make-upu.

Jemne lososový korektor je ideálny na kruhy pod očami v zelených odtieňoch. Hodí sa aj na vyblednutú pokožku po jazvách. Klasický rozjasňujúci odtieň s ružovým podtónom je najvhodnejší na svetlú pokožku. Prekryjete ním jemné nedostatky.

Farebný korekor L.A. Girl HD Pro Conceal


Ďalší produkt z radu HD Pro od značky L.A. Girl, ktorá okrem rozjasňujúcich a kontúrovacích korektorov zaradila aj špeciálny rad na väčšie nedokonalosti. HD Pro Conceal milujú blogerky, youtuberky, ale aj obyčajné ženy.

Práca s ním ide ľahko vďaka štetcovému aplikátoru. Ľahko sa nanáša a zapracúva. Pigmentácia farebného korektora L.A. Girl HD Pro Conceal je na celkom vysokej úrovni. Pri farebných korektoroch často nepotrebujete vysokú pigmentáciu, pretože slúžia na zneutralizovanie konkrétnej farby.

Stretli sme sa však aj so ženami, ktoré po nanesení produktu jemne pálili oči. Podobná reakcia sa môže vyskytnúť aj pri iných korektoroch. Preto sa vopred uistite, na čo ste alergické a poriadne si prečítajte zloženie. Na našom webe Krasotika.sk ho uvádzame pri každom produkte.

Krémový korektor Nabla Under Eye Conclear

Ak hľadáte intentzívne pigmentovaný korektor, práve ste ho našli! Tento krémový korektor od značky Nabla je naozaj vysoko pigmentovaný a dokonale ním skryjete všetky nedokonalosti. Je však hutnejší, preto ho treba do pleti naozaj perfektne zapracovať.

Vhodný je najmä pre pleť so žltým podtónom, má nádych až do oranžová, preto je nevhodný pre veľmi bledé typy. Avšak, bledulky môžu najtmavší odtieň tohto korektora využiť ako krém na kontúrovanie.


Pomôžeme s výberom najlepších produktov z kategórie - korektory na tvár a očné okolie

Spoločne sa pozrieme na to, ako si môžete zvoliť to najlepšie korektory na tvár a očné okolie.

Korektory na tvár a očné okolie sú jedným z najdôležitejších krokov pri starostlivosti o pleť. Sú vyrobené z prírodných a syntetických zložiek a môžu pomôcť zakryť nežiaduce pigmentácie, akné a tieň pod očami. Ak chcete vybrať tie najlepšie, je dôležité poznať svoj typ pleti a požiadavky.

Ako poznať najlepší korektor pre vašu pokožku? Najprv je potrebné skontrolovať, či je korektor vhodný pre vašu pokožku. Najlepšie je skontrolovať zloženie korektora a uistiť sa, že obsahuje prírodné zložky, ako je napríklad aloe vera, ktorá môže pomôcť zmierniť podráždenie pokožky. Ďalej je potrebné skontrolovať, či je korektor vhodný pre vašu farbu pleti. Ak sa chcete vyhnúť nežiaducim odtieňom, je najlepšie vybrať si korektor, ktorý je o niečo svetlejší ako vaša prirodzená farba pleti.

Okrem toho je dôležité vybrať si korektor, ktorý má vysokú kryciu schopnosť, aby ste mohli zakryť pigmentáciu a tieň pod očami. Je tiež dôležité vybrať si korektor, ktorý má dostatočnú hydratáciu, aby sa vaša pokožka nevysušila. Nezabudnite tiež skontrolovať, či korektor obsahuje SPF, aby ste sa ochránili pred slnkom.

V závere je dôležité skontrolovať, či je korektor vhodný pre vašu pokožku a farbu pleti. Dôležité je tiež vybrať si korektor, ktorý má vysokú kryciu schopnosť, dostatočnú hydratáciu a SPF. Ak to všetko zvážite, môžete nájsť najlepší korektor pre váš typ pleti.

V zhrnutí, ak chcete nájsť najlepší korektor pre svoj typ pleti a očné okolie, je dôležité skontrolovať zloženie korektora, aby ste sa uistili, že obsahuje prírodné zložky ako aloe vera, vybrať si korektor, ktorý je o niečo svetlejší ako vaša prirodzená farba pleti, zvoliť si korektor s vysokou kryciou schopnosťou, dostatočnou hydratáciou a SPF. Vyberte si korektor, ktorý vám bude vyhovovať a ktorý bude prispôsobený vašim potrebám.




Kategória korektory na tvár a očné okolie

Korektor s aplikátorom obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty, ktoré zosvetlia tiene pod očami, spoľahlivo zakryjú nedokonalosti pleti a tmavé kruhy pod očami. Účinne redukuje drobné vrásky, hydratuje, prekrvuje a obnovuje sviežosť unavených...

Hydratačné a dlhotrvajúci make-up a krycie korektor v jednom, ktorý vydrží celý deň!

Krycí korektor urýchľuje liečenie postihnutých miest a predchádza vzniku akné. Jemné upokojujúce zloženie poskytuje prirodzené zakrytie všetkých nedokonalostí. Zloženie bez oleja je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Hypoalergénne...

20 €
31 €
16 €

Najlepší materiál pre korektory na tvár a očné okolie?

Pre korektory na tvár a očné okolie je najlepšie použiť krémové alebo tekuté formulácie. Krémové formulácie sú skvelé pre vyhladenie pleti a dodanie matného lesku, zatiaľ čo tekuté formulácie sú lepšie pre dosiahnutie vyváženého, prirodzeného vzhľadu. Prírodné zložky ako včelí vosk, olivový olej a bambucké maslo sú tiež skvelé pre hydratáciu a vyhladenie pleti. Vyberte si produkt, ktorý vyhovuje vašim potrebám a zloženiu pleti.Krátke zhrnutie: Najlepším materiálom pre korektory na tvár a očné okolie je krémová alebo tekutá formulácia. Prírodné zložky ako včelí vosk, olivový olej a bambucké maslo sú tiež skvelé pre hydratáciu a vyhladenie pleti.


Náš názor na korektory na tvár a očné okolie

Náš názor, čo je to korektory na tvár a očné okolie je, že je to druh make-upu, ktorý je navrhnutý na zakrytie pigmentových škvŕn, tmavých kruhov a iných nežiaducich znakov, ktoré sa môžu objaviť na tvári a okolo očí. Korektory na tvár a očné okolie sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré sú ľahko rozotierateľné a prispievajú k vyhladeniu pleti. Môžu tiež pomôcť pri krytí nedokonalostí, ako sú jazvy, vyrážky a iné. Korektory na tvár a očné okolie sú ideálnym spôsobom, ako sa uistiť, že vaša pleť je zdravá a svieža.

Webový redaktor Krasotika.sk


Kategória korektory na tvár a očné okolie

Aké sú najlepšie -predhovory korektory na tvár a očné okolie?

Najpredávanejšími korektormi na tvár a očné okolie sú tie, ktoré sú vyrobené z prírodných ingrediencií. Sú to napríklad korektory s prírodnými olejmi, ktoré poskytujú hydratáciu, a tiež korektory s minerálmi, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku. Ďalej sú to korektory s vysokou krycou schopnosťou, ktoré pomáhajú zakryť nedokonalosti.Krátke zhrnutie: Najpredávanejšími korektormi pre tvár a očné okolie sú tie, ktoré sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ako sú prírodné oleje, minerály a vysoko krycie korektory.



Prečítajte si naše ďalšie články

zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

Niečo o mne

Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

Martina Nyúlová

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody